Bakmaskin Princess 152007

Har du inget recept?
När jag köpte bakmaskinen Princess 152007 var jag omedveten om att det inte medföljde några recept som det gjorde till min förra bakmaskin som gick sönder. Så jag prövade med recepten till min trasiga maskin och det gick bra men motorn verkade jobba för mycket, min nya bakmaskin är mindre. Då halverade jag ingredienserna och då låter motorn bättre, kanske går det med 3/4 av ingredienserna. Jag har bara prövat det första receptet än. När jag tittade på recensioner för bakmaskin Princess 152007 då såg jag att det var flera som inte fått några recept. Har du inga recept kan du ladda ner det här ovan och pröva, de var till min gamla maskin.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-
https://amzn.to/3hNdBqf