Bluetooth pekdon

Min W995 Min W995

Helt plötsligt sitter jag med en mus i handen, missuppfatta inte, jag har två katter men det är väl ett gammalt skämt, jag har ett pekdon i handen alltså, av nåt skäl hinner jag inte fatta vad jag trycker på men jag försöker överföra bilder från en gammal W995 till min nya Pad 10 och plötsligt ser jag en pil på skärmen som styrs av min gamla mobil, oj! då har jag en mus till min Pad, undrar om det fanns någon att köpa. Det är bäst att jag lugnar ner mig det finns säkert någon inställning på mitt tangentbord till padden som jag inte tagit reda på jag gillar inte att läsa instruktioner. Jag valde Underhållning - fjärrstyrning - desktop om ni undrar hur det gick till men stäng av bluetooth på padden eller vad ni har innan ni trycker utan att ni vet vad ni gör. Det händer ofta att jag tycker att det är bekvämare med pekdon än att peka med ett finger. Vad bra, ett problem är löst.       

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf