Som vanligt

Dagarna bara går, jag bara jobbar, äter och sover i stort sett, det finns inte mycket att skriva om. Nu är det ledsamt töväder igen, snön smälter sakta men jag hoppas att gångvägarna är isfria innan det blir kallt igen. Min Gullranka har tappat ännu flera blad och det är inte roligt.
Jag tänkte försöka tjäna pengar på trading men det verkar knepigt, jag registrerar mig och väljar svenska språket men en engelskspråkig ringer upp och det blir knepigt när det inte hörs alltid och ibland går det för fort, det verkar som om de bara vill att man ska göra deposit, det borde fungera utan deras personliga hjälp som de också vill ha betalt för. Annars verkar det vara ett bra sätt att tjäna pengar på trading.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-
https://amzn.to/3hNdBqf