Chans till att vinna med högre odds

Jag tror att Sverige vinner ishockey VM i år.  Och jag tror inte att det blir fler älgar över älven, inte många i allafall.

Text fil till Svenska Spel

txt finns ju på chromebook
Det går inte att skapa en textfil till externa systemspel på en chromebook trodde jag, inte vad jag förstod i allafall, nu laddar jag ner från dropbox till datorn, det gick, men jag har  txt i Dropbox då går det bra med både chromebook och mobilen, (en android). Med en windowsdator går det bra, högerklicka på skrivbordet, där hittar du txt. Det går inte att använda WPS Office längre?
Enkelt: <txt>i menyn bara. 

Vinna oftare med högre odds?

Odds tips! Här hoppas jag kunna tipsa om vinnare med högre odds, det händer ibland att jag lyckas förutse dessa matcher, tyvärr inte så ofta. Jag är definitivt ingen sierska, vissa saker bara kryper i huvudet utan att jag vet hur.

15 oktober
 Jag tänkte att Belgien skulle förlora mot Österrike men så blev det inte. Så nu är det kört.
10 oktober:  Sverige kanske vinner över Belgien för de behöver ju inte vinna (tror de)?, och vi hoppas att Österrike vinner över Beligen, men belgarna kommer ju inte att förlora mot Azerbajdzjan, det miraklet inträffar inte (oavgjort kanske), om de får magsjuka eller nått, kanske.

                       
BLEV HELT FEL

Sverige kvar att hoppas på. Väldigt bra chans bara inte Australien är allför taggade.

Sverige och Frankrike i final är som det är dags.

Integritetspolicy 
Du betalar via Payson, PayPal eller Swish utan att uppge känsliga uppgifter till mig, Tipssystem81. 
Vid betalning med Swish: mobilnummer: 0703449814, glöm inte skriva ärende System 81 1 och din epostadress.

Frivilligt!
Det är inte lätt att ta betalt för tips när jag inte kan vara aktiv alltid men om du har nytta av mina tips kan du donera en valfri summa.
Swish  0703449814


Payson

PayPal

https://amzn.to/3hNdBqf