Pengar

Jag har läst om hur man tjänar pengar på att köpa s.k. pack och klicka på annonser och tjäna pengar men det måste vara något lurt med det, företagen betalar ju för klick för att den som klickar antas vara en potensiell kund och kanske handlar av det företaget, fast det kan ju vara ett sätt att nå ut till flera om de som klickar också blir intresserade av innehållet i annonsen, alltså ett av företagen godkänt sätt.
Trading kan ju vara lite skumt det också men jag kan inte påstå vad det kan vara isåfall. Deras hemsida bestämmer de själva över så de kanske bestämmer lite över hur kurserna går också det är ju inget en annan kan kontrollera. Jag har ingen aning om hur det går till. Jag önskar att det gick att vaska guld inom rimligt avstånd men vem gör inte det. Ädelfors har väl inte så mycket guld kvar. "Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket" men plocka pant är för långsökt.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf