Integritetspolicy 

Du betalar via Payson eller PayPal  ullathrn@gmail.com eller Swih utan att uppge känsliga uppgifter till Tipssystem81. Vid betalning med Swish: mobilnummer: 0703449814, glöm inte skriva ärende System 81 1 och din epostadress.

Reducerat travsystem Vinn oftare på tips

REDUCERAT TRAVSYSTEM PÅ ETT ANNORLUNDA SÄTT 
Det är billigare och du kan vinna oftare om du kan plocka ut tre hästar i varje avdelning och en av dem blir vinnaren. Gratis tips om hur du kan göra om dina fotbollssystem till travsystem.  

Passar perfekt till V86

Fotbollstipssystem har jag lättare för men lite reducerat travsystem  blir det också. Supertips om man hittar rätt hästar. Det går att använda System 81 1 till travspel V75 och galoppspel m.m. I t.ex. V65 kan man minska antalet rader i systemet så att det passar antalet avdelningar. Man väljer ut tre hästar till varje avdelning, om vinnaren finns med bland dessa tre i alla avdelningarna då får man minst 5 rätt, (minst 6 rätt i V86) och ofta 6 rätt och 7 rätt blir lyckträffen i V75 ©. I V86 blir det minst en rad med 6 rätt och tre rader med 5 rätt precis som på stryktipset. I V64 minst 4 rätt o.s.v. Men jag är tvungen att lämna in varje rad för sig, än så länge, väldigt tidskrävande och pilligt arbete. Det gäller att byta ut 1 X 2 mot numren på hästarna. Om jag vill utöka med en häst i en avdelning dubblas systemet, o.s.v. Omgjort till trav m.m. är inte till försäljning (än?), men den som vill kan pröva själv kan köpa System 81 1. Inlämningskostnaden är endast 40,50 kr för 81 reducerade rader (2187 rader) till V75. Lika 100%:igt som >> System 81 1 (till fotbollstips) så du kan pröva om du är bra på att hitta vinnare när det blir utdelning. Det reducerade travsystemet är ©, konstruktör är jag Ulla Thörn.

PS. Om du spelar V86 behöver inte någon rad i systemet plockas bort, då blir det minst 6 rätt om vinnande hästen finns med i varje avdelning.

Om du har haft nytta av informationen på denna hemsida
kan du donera en summa som tack? Frivilligt!


Payson


PayPal


eller betala med SWICH
QR kod till 0703449814

 

                                                           

https://amzn.to/3hNdBqf