Dricka mjölk med måtta är helt ofarligt

ONAKA med filkultur ONAKA med filkultur

Mjölk är kalvens mat det har vi läst. Havre m.m. är frö som i det vilda ska ner i jorden och bli ny havre men de fröna äter vi upp och ingen klagar på det. Äpple, bär, bönor m.m. vi kan rensa av fröna men alla frön ska ner i jorden, men så gör vi inte. Alltså kan vi dricka mjölk, baka, ysta och göra filmjölk m.m. Vetenskapen har sagt att vi kan få inflammation av mjölkprotein men man ska inte missbruka denna dryck heller. Lite mer än 1 liter, 3% fett, utspritt på hela dagen tillsammans med övrig mat och kroppsarbete är helt ofarligt, så har jag gjort i ca två år vid en tidpunkt, jag tog ingen skada av det. Däremot hade jag dille ett tag senare i livet och drack 1 liter 3%:ig mjölk varje kväll i ca 2 veckor utan att äta något annat och då fick jag inflammation först i en hand och sen i den andra handen sedan i foten och det gjorde väldigt ont, hjälpte knappt med receptbelagd diklofenak och alvedon.
Många gillar körsbär men kärnorna sägs vara farliga, det gröna på potatisen och moroten är farligt det skär vi bort, man blir sjuk av förmycket apelsiner, 2kg, alltså ska man äta allt med måtta.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf