Metangas, kreatur och människor

Använd miljövänligt färdmedel och drick eller ät citrus till fiberrik mat för att reducera metangasen

prutt prutt
Det klagas mest på djurens miljöpåverkan, metangas och kreatur, men det sägs för lite om människors beteende. Det är nyttigt att äta fibrer men vi fiser också metangas av det. I en broschyr på COOP läste jag att citrusjuice reducerar dessa gaser, i varje fall delvis. Citronvatten är dessutom väldigt nyttigt, ciwi är också en citrus, mfl. Man bör dricka eller ha citrus i all fiberrik mat. Bilen kör nog väldigt många i onödan men uppmaningar till miljövänligt färdmedel hörs för sällan. En ansökan för att använda bilen kanske borde finnas.
Vegetarianer och veganer kan få bristsjukdomar om de inte är noga med vad de äter så det får väl väldigt många om vi ska sluta äta kött och fisk. Baljväxter, nötter, ägg och mjölkprodukter måste vi också äta.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf