Outsourcing och misstroende. Kvar är naturligtvis rätt

IT outsourcing IT outsourcing

Varför skulle Hultqvist misstroendeförklaras när ingen annan i riksdagen reagerat förut när Fredrik Reinfeldt började med outsourcing, de som vill ha bort honom begriper inte bättre själva. Ministrarna som har avgått borde få tillbaka sina jobb, de tog ju bara över det som alliansen påbörjat. Jag minns när outsourcing nämndes i TV på Reinfeldts tid och reagerade faktiskt men jag trodde alldrig att jag skulle behöva säga något, jag är ju bara en städerska. Detta elände gick att förutse men längre än så räckte inte min hjärna till den gången, det liknar en fälla gillrad av alliansen. Det var rätt att misstroendeförklaringen avslogs. SD och KD borde inte finnas i politiken, tid är också pengar och regeringen bör få syssla med viktigare saker än deras okunnighet.
Jag vill ha socialdemokratisk regering.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf