Sophämtare har sagt upp sig

När jag ser på TV om sophämtarna som sagt upp sig går det att se följande: en flaska sticker upp ur sopkärlet och det pöser över, varför det? har de ingen sortering, i varje fall trodde jag att alla flaskor numera ska läggas i sorteringen, och de säger att det luktar, har de inte börjat med sortering i Stockholm ännu,  matavfall ska bli biogas och förmodligen ligger det mera i sopkärlen som kan sorteras och då skulle det inte bli så mycket för sopkörarna att hämta. Med mindre jobb behöver de ingen längre arbetstid. Men felet är ju då att det inte finns någon sortering och då bör avgifterna för hämtning höjas också hyrorna därmed för dessa som det verkar vara slarviga då blir det pengar till högre löner.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf