Gud tror jag på

Bibelord Matteus 9:6 Bibelord Matteus 9:6

Jag hittade exkristen.se, en sida som handlar om sådana som lämnat sitt kristna liv. Ni som är exkristna har nog en nyckel till era liv som öppnar ögonen för hur det borde vara i ett kristet liv bara ni tänker efter för ni vet ju vad som är fel och varför ni valt att inte gå till kyrkan. De flesta som går till kyrkan är absolut ljumna d.v.s. skenheliga. Men något måste ju varit bra också. Tänk på det positiva, att få vara med i en församling och tänk hur du skulle skött kyrkan om du vore den som bestämde eller rättare sagt om du fick en Gudsuppfattning som stämde överens med bibeln. Jag vet inte allt själv men vissa saker sa jag ifrån om, numera går jag inte till kyrkan för jag tycker inte att jag passar in, det blir inte som jag anser att det ska vara men Gud tror jag på ändå och försöker leva därefter.
Först bör du läsa Apostlagärningarna kapitel 15 och speciellt vers 29.
Vi behöver inte leva som judarna för de är Guds egendomsfolk. Sen är det svårare att veta alla detaljer men jag tar det som det kommer, det svåraste är att städa hemma och jag vill inte säga att jag klarar att hålla rent. "En blind kan inte leda en blind" men jag skriver detta ändå för jag anser att det finns en ursäkt till att det ser ut som det gör hemma hos mig. Jag gick med i Filadelfia när jag var 15 år och ca 1 år senare började jag spela damfotboll. Vissa anser att det är synd att spela fotboll tillsammans med icke bekännande kristna men man behöver inte beblanda sig på det sättet, jag fick Guds hjälp med att spela. Gud trodde jag på redan som liten men det var mycket jag inte förstod, t.ex.varför jag ändå råkade illa ut. Jag förstod inte innebörden av ordet frälst, det gör jag nu. Man helt enkelt tror och lever därefter, en del kommer till tro plötsligt, de blir En ny skapelse. Men att det ska gå till som det gör i kyrkorna det förstår jag inte allt av, de kan sjunga vackert, det här gillar jag också, på YouTube. Gud för mig är det som gör att jag lever för jag kunde varit död många gånger om. Det finns mycket att berätta. Vi kan ana saker som kommer att hända, förutse, vi har en intuition, en känsla av att veta utan att veta, detta kallar jag för Gud, alla bör tro på Gud. Men jag frågar inte efter Gud kanske du säger, men ingen styr själv sina steg står det i bibeln. Bibeln är inte påhittad. På TV kan jag se ett program som heter Bibelns hemligheter m.m. Dom har tagit reda på hur Mose kom över döda havet, men det var absolut Gud som ledde Mose och folket till rätt tillfälle då vattnet flöt undan för att sedan flyta tillbaka, denna kontakt med naturen är inget nytt för mig. Den kontakten med naturen kallar jag för Gud.

Ett träd föll över vägen
Jag var nog 10 år när jag skulle gå till skolan i snöstorm, jag bodde på landet, jag skulle gå igenom lite skog och jag anade att jag skulle få ett träd på mig om jag gick, men jag gick ändå för mamma sa det. Men när jag kom fram till skogen tänkte jag, om jag stannar till lite så faller trädet innan jag hinner fram, jo det var just det som hände, trädet föll över vägen precis som jag trodde, det var Gud som fick mig att stanna upp lite, jag klev över trädet och fortsatte till skolan oskadd. Djur är bra på att känna på sig faror också det vet vi, ex. när elefanterna drog sig inåt landet i Afrika när det var en tsunami på väg från Bengaliska bukten. Jag har haft hästar så jag vet vad de kan ana och hur rätt de kan ha. Visst finns Gud. Bibeln är en bra bok och den ska tolkas rätt. Jag tror på Gud. Du ska inte längre se dig tillbaka

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf