Värme och kyla förbrukar syre

Lärkträd Lärkträd

Om jag värmer upp en petflaska t.ex. i solen och korken sitter på ordentigt och den blir minst ca 35 grader då bugglas flaskan inåt på grund av att syret tar slut inuti, likaså om flaskan kyls ned. Syret tar nog aldrig slut på jorden om ozonhålet läks men ändå. Precis all uppvärmning och avkylning förbrukar syre. Uppvärmning gör att mera luftfuktighet dunstar och aldrig blir regn som behövs så väl på vissa ställen.
En varm TV, dator, laddare, värmelement, matlagning, badkarsvattnet o.s.v. allt som värmer och stäng frysen och kylen fort.
Och hur mycket av världens vatten är uppflaskat egentligen, öl, vin, läsk, flaskvatten, juicer, mjölk, det vattnet kan inte förångas och bli regn.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-
https://amzn.to/3hNdBqf