Koldioxid

Kött och regnskog! Ät inte kött! Jo, ät kött, svenskt kött. Skyll inte på djuren, sluta kör bil i onödan istället. Det finns väldigt många människor som kan låta bli att köra bensinfordon, en del leker med dem, köp en mindre bil åtminstone. Det borde vara behovsprövat att få köra bil.
Och alla som har sina nerklippta gräsmattor, varför inte låta blomorna blomma ut så alla insekter får sin mat, fjärilar, humlor och bin m.m. Forskare säger att alla växter suger upp koldioxid, plantera därför så mycket det går, buskar och häckar. Det går att hjälpa till att rädda klimatet.
Att bara sluta äta kött för att minska antalet boskap är inte rätt däremot finns det bönder som inte borde få ha djur för de är misskötta, de ligger i sin egen skit så att den fastnar i huden och skinnet blir bränt och uppbundna djur borde förbjudas, så var det förr och det är förvånande om det inte är så fortfarande. Det är alltså vissa bönder som ska sluta att ha djur då minskar nötboskapen. Att inte ha uppbundna djur kan ju vara svårare på grund av ekonomin men EU-pengar kanske kunde hjälpa.

ODLA CYKLA OCH ÄT SVENSKT KÖTT

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-
https://amzn.to/3hNdBqf