Vinna oftare med högre odds?

Odds tips! Här hoppas jag kunna tipsa om vinnare med högre odds, det händer ibland att jag lyckas förutse dessa matcher, tyvärr inte så ofta. Jag är definitivt ingen sierska, vissa saker bara kryper i huvudet utan att jag vet hur.

Sverige

Det går oftast emot sunt förnuft att spela för vinst för Sverige mot Tyskland men jag helgarderar i allafall jag vill ju inte sitta och hoppas att Sverige ska förlora bara för att jag ska ha rätt på tipset. Kanske är det nu det händer. 2 fel på förra för att jag inte ville kosta på ytterligare 2 helgarderingar.

Läs hela inlägget »

Det missförstås av de som inte är insatta i vad ett reducerat system är. Om det står 100% då menar jag det lika solklart som att 2+2=4. Detta unikt och koden är faktiskt knäckt även om det ser ut som om alla tecken är huller om buller. Har jag rätt på 5 säkra då blir det 11 rätt minst, det är inte lätt att pricka 5 rätt när det är svårare omgångar, och då vill man inte att det reducerade ska ge mindre än 6 rätt som ex. R8 gör ibland, jag har råkat ut för det.

Läs hela inlägget »

Det går att använda Externa systemspel i mobilen om du klickar på Begär skrivbordversion i menyn i webbläsaren, då blir det detsamma som datorn, i Google Chrome iallafall. Jag har systemet i WPS Office och där lägger jag till mina säkra, sparar, och sen för över till svenska spel som vanligt, pilligt men det fungerar.

Läs hela inlägget »

100 procent

Exempelsystem Exempelsystem

Jag måste skriva det igen.
Har ni sett radsoft.se, en profficionell hemsida med reducerade system och direktinlämning till Svenska spel. Deras system är inte 100 %, när du ska bestämma vad det ska kosta visas hur många procents chans du har, medan MITT REDUCERADE SYSTEM, SYSTEM 81 1 är 100 % rätt, det ger dig ALLTID en rad med 11 rätt och tre rader med 10 rätt om dina fem säkra är rätt, lika sant som 2+2=4, det är inte alltid något är för bra för att vara sant. Jag är inte bra på datorkunskap och har inget samarbete med Svenska spel därför men mitt system är bättre än både Radsofts reducerade och Svenska spels R-system. Dom har skalet och jag innehållet. KÖP SYSTEM 81 1 du ångrar dig inte när du vinner.

Läs hela inlägget »

Filinlämning

Exempelsystem Exempelsystem


Har du problem med att det inte går att lämna in EM tipset med filöverföring?
När du ska överföra filen med EM- tipset måste det stå Europatipset överst på textfilen annars fungerar det inte. På detta exempelsystem till höger står det Stryktipset.

Jag vet inte när Svenska spel kommer att ändra detta. Själv glömde jag bort att det skulle stå något annat och överförde som Stryktipset men som tur var upptäckte jag felet i tid. Gamla Egna rader finns kvar än så länge, det finns en länk dit från Externa systemspel, även till bolagsspel.

Läs hela inlägget »
Exempelsystem Exempelsystem

Med rätt säkra hade systemet System 81 1 slagit in denna veckan på europatipset, Sverige, Belgien, Turkiet, Venezuela och Mexiko och 727 295 kr rikare, men nej, "nära skjuter ingen hare".

Läs hela inlägget »

Vinnare

Exempelsystem Exempelsystem

EIgentligen ska jag vara glad för att jag inte har sålt så många system för om jag själv skulle lyckas med de 5 säkra så ofta skulle utdelningen bli mindre eller utebli helt. Det blir faktiskt en rad med 11 rätt och tre rader med 10 rätt om de fem spikarna är rätt. Men det skulle vara bra om jag kunde sälja ca 150 - 200 st. till.

Läs hela inlägget »

Nu när det inte längre går att skriva enkelrader på Svenska Spel kan jag använda Externa systemspel, jag skriver raderna på XML textfil, den ser ut som den bild längst upp på min hemsida, det blir krångligare men det går, och sedan lämnar in spelet på Svenska Spels Externa systemspel. Oftast spelar jag då mitt egna System 81.

Läs hela inlägget »

xml fil

Jag har ända tills nu lämnat in mina reducerade system med datorn och trodde att det inte gick med mobilen eller i plattan. Det är pilligt att skriva xml filen på datorn men det lärde jag mig snabbt så det är överkommligt men det tar mer än dubbelt så lång tid i mobilen och plattan. Jag vet inte vad jag gör för fel eller om det ens är möjligt att få tecknen att sitta ihop, det blir automatiskt ett mellanslag efter varje kommatecken och utan mus är det svårt att sätta markören på rätt ställe och rätta till felet. Nu har jag iallafall lyckats ladda upp en fil till Svenska Spel så nu vet jag att det fungerar. Jag kan ha filen i Dropbox t.o.m. och där går det att redigera om den till veckan efter o.s.v. Jag kan sitta vid vilken dator, mobil eller surfplatta som helst och var som helst. Toppen, men jag föredrar att gör det hemma i lugn och ro. Det borde absolut finnas möjlighet till att använda mus till mobilen och surfplattan också eller kanske är det något som jag bara inte vet om att det finns
Stryktipset Jag har bara tre ev. vinnare Arsenal, West Bromwich och West Ham, inte så svårt att gissa.
Oj! Nu kom jag på det! Det går ju alldeles utmärkt att skriva xml filen med Dropbox textredigerare fast det skulle vara lättare med en mus.

Har ni haft samma problem som jag så vet vi det nu.
Läs hela inlägget »

Integritetspolicy 
Du betalar via Payson, PayPal eller Swish utan att uppge känsliga uppgifter till mig, Tipssystem81. 
Vid betalning med Swish: mobilnummer: 0703449814, glöm inte skriva ärende System 81 1 och din epostadress.

Frivilligt!
Det är inte lätt att ta betalt för tips när jag inte kan vara aktiv alltid men om du har nytta av mina tips kan du donera en valfri summa.
Swish  0703449814


Payson

PayPal

https://amzn.to/3hNdBqf