xml fil

Jag har ända tills nu lämnat in mina reducerade system med datorn och trodde att det inte gick med mobilen eller i plattan. Det är pilligt att skriva xml filen på datorn men det lärde jag mig snabbt så det är överkommligt men det tar mer än dubbelt så lång tid i mobilen och plattan. Jag vet inte vad jag gör för fel eller om det ens är möjligt att få tecknen att sitta ihop, det blir automatiskt ett mellanslag efter varje kommatecken och utan mus är det svårt att sätta markören på rätt ställe och rätta till felet. Nu har jag iallafall lyckats ladda upp en fil till Svenska Spel så nu vet jag att det fungerar. Jag kan ha filen i Dropbox t.o.m. och där går det att redigera om den till veckan efter o.s.v. Jag kan sitta vid vilken dator, mobil eller surfplatta som helst och var som helst. Toppen, men jag föredrar att gör det hemma i lugn och ro. Det borde absolut finnas möjlighet till att använda mus till mobilen och surfplattan också eller kanske är det något som jag bara inte vet om att det finns
Stryktipset Jag har bara tre ev. vinnare Arsenal, West Bromwich och West Ham, inte så svårt att gissa.
Oj! Nu kom jag på det! Det går ju alldeles utmärkt att skriva xml filen med Dropbox textredigerare fast det skulle vara lättare med en mus.

Har ni haft samma problem som jag så vet vi det nu.
https://amzn.to/3hNdBqf