Reducerat tipssystem System 81 1

KÖP         http://paypal.me/tipssystem81

Köp ett färdigt reducerat tipssystem. När betalning skett och jag har din emailadress skickas systemet inom 24 timmar, jag skickar också med en fil utan tillagda säkra.

Systemet vecka 40 för stryktipset är färdigställd.

Vecka 40  Den här veckan har jag hittat 5 stycken troliga vinnare på tipset, Leeds, Everton, Newcastle, Blackburn och Middlesbrough, 
det blir fem ettor först på kupongen den här veckan också, Middlesbrough är väl den minst säkra men de borde klara den hemmamatchen.

Är de rätt blir det en rad med 11 rätt och tre rader med 10 rätt, MINST, på 81 rader med det reducerade tipssystemet System 81 1. 1 chans på 81 att det sedan kan bli 13 rätt. Om du tycker att jag valt fel troliga vinnare kan du ändra det till vilka matcher du vill det är bara att ta bort de jag valt och skriva vad du tycker eller skriva på annan match men ändra inte ordningen i systemet eller radordningen i systemet, det är pilligt arbete men till slut är det gjort. Bra reducerat tipssystem för den som inte vill betala så mycket
Jag säljer det för 2000 kr för det är inte vilket system som helst, bara ca 10 st har köpt, kanske för att låter för bra för att vara sant och för dyrt. Om för många hade detta tipssystem skulle det inte bli lönsamt att tippa. Det kommer inte i en snygg förpackning, det är bara en fil som ska sparas på datorn men det håller vad jag lovar.

Det finns fler betalningsalternativ: klicka HÄR och scrolla. 


 

Integritetspolicy 

Du betalar via Payson eller PayPal eller Swish utan att uppge känsliga uppgifter till Tipssystem81.
Vid betaining med Swish: mobilnummer: 0703449814, glöm inte skriva ärende System 81 1 och din epostadress

https://amzn.to/3hNdBqf