Kontakta mig

Epost: ullathrn@gmail.com.
Tipssystem 81 är endast en webshop.
www.tipssystem81.se
Ägare och kontaktperson Ulla Thörn Havsörnsgatan 131 55611 Jönköping

 

Om mig
Alla systemen som säljs på denna hemsida är konstruerade av mig själv. Grunden till systemen har jag kunnat sedan jag var 9 år och systemen konstruerades på 80-talet. Jag gjorde ett sporadiskt försök att sälja men min kunskap om företag och marknadsföring räckte inte till. Vid ett tillfälle fick jag inte annonsera i en tidning för att tipsexperten inte trodde att det var matematiskt möjligt att göra ett system med 100 % säkerhet att få 6 helgarderingar på 8 matcher reducerat till 81 rader, men det har jag lyckats med. Jag är född 1956 som är ett speciellt år. 
Matematiska system
Man behöver inte ha gått specialkurser för att klara av att göra system. 
Flera system av samma typ som 81 1 är redan konstruerade och kommer att finnas att köpa i framtiden. Det är en serie, 81 1-81 81

Informationssidan/
FAQ/Köpvillkor

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.