Vardagsblogg

Det är så otroligt så jag tror knappast att det är sant. Att de överhuvud taget kan komma på att de ska bryta is när det är så stora problem med att isen smälter. Det är verkligen väl att de som bestämmer har förbjudit detta. Ett företag hade tänkt sälja för 100 kr styck . Det är inte underligt att världen ser ut som den gör när det finns såna människor. Vatten och en frys har ju varenda restaurang.

Läs hela inlägget »

Hur lågt tänker de sjunka egentligen? Moderater vill skrota public service. De vill föra utvecklingen bakåt, inte medvetet kanske, de vet inte vad det innebär. Vi ska framåt, inte bakåt. Moderater, sverigedemokrater och kristdemokrater behövs inte i politiken, de är en fara för Sverige. En majoritet av okunniga ska inte få bestämma, den stora massan i världen är de som begriper minst det visar även miljöförstöringen. Väldigt många behöver inte köra bil, grilla osv. 

Läs hela inlägget »
https://www.halsasomlivsstil.com/kollagen-gelatin/ https://www.halsasomlivsstil.com/kollagen-gelatin/
Läs hela inlägget »
ONAKA med filkultur ONAKA med filkultur

Mjölk är kalvens mat det har vi läst. Havre m.m. är frö som i det vilda ska ner i jorden och bli ny havre men de fröna äter vi upp och ingen klagar på det. Äpple, bär, bönor m.m. vi kan rensa av fröna men alla frön ska ner i jorden, men så gör vi inte. Alltså kan vi dricka mjölk, baka, ysta och göra filmjölk m.m. Vetenskapen har sagt att vi kan få inflammation av mjölkprotein men man ska inte missbruka denna dryck heller. Lite mer än 1 liter, 3% fett, utspritt på hela dagen tillsammans med övrig mat och kroppsarbete är helt ofarligt, så har jag gjort i ca två år vid en tidpunkt, jag tog ingen skada av det. Däremot hade jag dille ett tag senare i livet och drack 1 liter 3%:ig mjölk varje kväll i ca 2 veckor utan att äta något annat och då fick jag inflammation först i en hand och sen i den andra handen sedan i foten och det gjorde väldigt ont, hjälpte knappt med receptbelagd diklofenak och alvedon.
Många gillar körsbär men kärnorna sägs vara farliga, det gröna på potatisen och moroten är farligt det skär vi bort, man blir sjuk av förmycket apelsiner, 2kg, alltså ska man äta allt med måtta.

Läs hela inlägget »

Använd miljövänligt färdmedel och drick eller ät citrus till fiberrik mat för att reducera metangasen

prutt prutt
Det klagas mest på djurens miljöpåverkan, metangas och kreatur, men det sägs för lite om människors beteende. Det är nyttigt att äta fibrer men vi fiser också metangas av det. I en broschyr på COOP läste jag att citrusjuice reducerar dessa gaser, i varje fall delvis. Citronvatten är dessutom väldigt nyttigt, ciwi är också en citrus, mfl. Man bör dricka eller ha citrus i all fiberrik mat. Bilen kör nog väldigt många i onödan men uppmaningar till miljövänligt färdmedel hörs för sällan. En ansökan för att använda bilen kanske borde finnas.
Vegetarianer och veganer kan få bristsjukdomar om de inte är noga med vad de äter så det får väl väldigt många om vi ska sluta äta kött och fisk. Baljväxter, nötter, ägg och mjölkprodukter måste vi också äta.
Läs hela inlägget »
IT outsourcing IT outsourcing

Varför skulle Hultqvist misstroendeförklaras när ingen annan i riksdagen reagerat förut när Fredrik Reinfeldt började med outsourcing, de som vill ha bort honom begriper inte bättre själva. Ministrarna som har avgått borde få tillbaka sina jobb, de tog ju bara över det som alliansen påbörjat. Jag minns när outsourcing nämndes i TV på Reinfeldts tid och reagerade faktiskt men jag trodde alldrig att jag skulle behöva säga något, jag är ju bara en städerska. Detta elände gick att förutse men längre än så räckte inte min hjärna till den gången, det liknar en fälla gillrad av alliansen. Det var rätt att misstroendeförklaringen avslogs. SD och KD borde inte finnas i politiken, tid är också pengar och regeringen bör få syssla med viktigare saker än deras okunnighet.
Jag vill ha socialdemokratisk regering.

Läs hela inlägget »

När jag ser på TV om sophämtarna som sagt upp sig går det att se följande: en flaska sticker upp ur sopkärlet och det pöser över, varför det? har de ingen sortering, i varje fall trodde jag att alla flaskor numera ska läggas i sorteringen, och de säger att det luktar, har de inte börjat med sortering i Stockholm ännu,  matavfall ska bli biogas och förmodligen ligger det mera i sopkärlen som kan sorteras och då skulle det inte bli så mycket för sopkörarna att hämta. Med mindre jobb behöver de ingen längre arbetstid. Men felet är ju då att det inte finns någon sortering och då bör avgifterna för hämtning höjas också hyrorna därmed för dessa som det verkar vara slarviga då blir det pengar till högre löner.

Läs hela inlägget »
Använd solglasögon.
Nu har jag kommit på att jag kan ha solglasögon på mig när jag sitter vid datorn, använder mobilen eller tittar på TV om kvällarna, det går bra, det känns mycket bättre och det går lättare att somna.
Läs hela inlägget »

Det jag gillar när jag sitter inomhus när det är några grader plus är att det går att ha fönstret lite öppet, det blir inte för kallt och det känns så nyttigt, lite mera kläder måste jag ju ha på mig förstås. Snart är det dags att sätta upp insektsnät igen. Mina pelargoner är inte lika pigga de har inte blommat på länge och gullrankan är inte glad heller, kanske blev det för mycket vatten eller för varmt från elementet när det var minusgrader ute.  

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

-